Whatsapp berichten

Waar je vroeger nog weleens een SMS stuurde naar iemand gebruikt iedereen tegenwoordig Whatsapp om via de telefoon met elkaar te communiceren. Hieronder vind je berichten die je tijdens de jaarwisseling kunt versturen.

De trend die we zien bij Whatsapp berichten is dat humor en schuine grappen vaak de boventoon voeren in deze nieuwjaarswensen. Toch is er echter niets mis om bijvoorbeeld “Gelukkig Nieuwjaar!” naar iemand te sturen.

Wil je toch wat originelers dan kun je inspiratie op doen met de onderstaande berichten.

Ik wens jou ook voor het jaar 2019
12 maanden zonder ziekte
52′ weken zonder stress
365′ dagen van geluk
8760′ uren zonder ruzie
525600′ minuten vrede
31536000′ seconde liefde

Een druppeltje dreft tussen piemel en pruim, geeft je een liefdevol jaar en een bakkes vol schuim. Gelukkig nieuwjaar!

Voor het nieuwe jaar wens ik je het beste toe. Geluk, liefde bla bla bla. allemaal bullshit!! Weg met die onzin!! Ik wens je ongelofelijke wip-partijen, onvergetelijke orgasmes en duizenden van zulke nachten. Dat je maar voor de helft hoeft te werken maar het dubbele verdient en dat je de staatsloterij wint. Als je dit naar 10 personen doorstuurt gebeurt er geen ruk maar je zult op zijn minst iemand laten glimlachen. De beste wensen xx

Goe gezopen, goe gefret, ze hebben me juist terug recht gezet. Ik geraak nooit op tijd tot daar, daarom nu al… Een gelukkig Nieuwjaar

Als op kerstavond
een dikke man jou meeneemt,
wees dan gerust.
ik heb jou gevraagd als kerstgeschenk!
Prettig Kerstfeest

een nieuw jaar
staat voor de deur
met wat last
van ochtendhumeur
lees ik jullie kaartje
en wens ik jullie
gezondheid en geluk
met een heel lang staartje

Politie heeft een lijk gevonden, geen hersens, kleine penis en een bierbuik. Laat vlug iets weten, ben ongerust. als je nog moest leven, een gelukkig 2019!!!

Uw advertentie staat nu al 9 jaar op onze site zonder 1 reactie, vind u het goed dat we het in 2019eens proberen zonder foto ? Gelukkig Nieuwjaar!

Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat met mijn maag en darmen door elkaar. Daarom wens ik je nu al een gelukkig nieuwjaar!!!

Luier de lui, ik ben in een goede bui.. Plopperde plop,onze vriendschap daar fleur ik van op… Klusser de klus,speciaal voor u een dikke kus… Gelukkig Nieuwjaar

Heb je zelf ook nieuwe spreuken of rijmpjes voor het nieuwe jaar? Laat het met weten en ik zal ze plaatsen op de website.